Friday 17 October 2014

Gadgeturi pentru cititori


Odata cu introducerea ebook readerelor din ce in ce mai multi oameni au inceput sa aleaga sa citeasca in format electronic. Adevarul este ca, asa e mai simplu si mai comod, pentru orice cititor. In plus, te gandesti si la natura care este asa cum este, din cauza noastra…iar de acum incolo trebuie sa incercat sa o protejam. La cati copaci se taie in Romania ilegal, in curand o sa ramanem fara paduri.


Incet, incet incercam sa ne adaptam la noile trenduri. Daca cititul in format electronic nu mai este noutate pentru nimeni, gadgeturile care ne imbunatatesc aceasta experienta sunt.


De exemplu, pentru cei care obisnuiesc sa citeasca de pe ebook reader in metrou este neplacut sa ramana fara baterie. Dar, cu o Baterie externa de 12.800 de mAh isi vor putea incarca oricand ebook readerul, dar si telefonul. Exista, de asemenea, baterii externe care se incarca si solar. Pentru cei care citesc mult in vacante este foarte util sa aiba cu ei un astfel de gadget.


vesta_incalzita a

Pentru cei carora le place sa citeasca acasa, stand pe canapea cu o cana de ceai in mana, s-ar putea sa le prinda bine o Vesta incalzita cu acumulator. Este buna, mai ales pentru iarna, deoarece tine foarte bine de cald la spate. In plus, poate fi folosita si cand pleci de acasa.


Iar, daca vrei sa ai in casa, o atmosfera de relaxare poti sa iti iei si o Veioza LED cu aromaterapie. Pui 3 picaturi de ulei parfumat, cu aroma care iti place, un pic de apa si gata. Ai in casa o atmosfera placuta in care sa te relaxezi citind. In plus, poti sa o setezi se functioneze intre 30 si 180 de minute, in functie de cum iti place.


v L

Si pentru ca traim intr-o era a tehnolgiei, nici veiozele nu mai sunt ce erau odata. Astazi, avem veioze care fac mai mult decat sa ne ofere lumina. De exemplu, aceasta Lampa solara multifunctionala 5 in 1 are lanterna, radio, functie de baterie externa cu care iti poti incarca diferite gadgeturi si daca apesi pe un buton scoate sunetul unei sirene de salvare. In plus, are si potentiometru, daca citesti iti poti regla intensitatea luminii cum doresti.


Daca aceste gadgeturi ti-au starnit curiozitatea, te invitam sa vizitezi site-ul Gadgetworld.ro unde vei gasi si alte lucruri interesante.






via http://bit.ly/1yKdnqS

No comments:

Post a Comment