Intrbari frecvente


Ce puteţi face pe citesteasta.ro?

Noi promovăm creaţia literară de orice fel aşa că dacă eşti autor, iţi promovăm opera pe site-ul nostru.  Dacă ne uimeşti cu talentul tău,  îţi dăm şi premii în cadrul concursului nostru lunar!

De ce mi-aş publica opera mea pe citesteasta.ro?

E simplu, ai o platforma gratuită şi specializată unde fanii tăi sau viitorii fani pot afla despre tine, iţi pot critica opera sau pur şi simplu ţi-o pot adora.
Gândeşte-te la noi ca la o galeria de artă unde lume vine se uită, citeşte şi ofera impresii despre creaţia ta literară.
Totodată specialiştii noştri in online lucrează constant în a creşte numărul vizitatorilor prezentei galerii de opere literare aşa ca atunci când cineva se va interesa de tine sau opera ta, te va găsi foarte usor folosind motoarele de căutare.
Daca nu te-ai convins încă află că mica noastră galerie primeşte circa 2000 de vizitatori lunar şi numărul lor e în creştere.

Pot participa la concurs cu mai multe creaţii ?

În încercarea de a oferi şanse egale tuturor participanţilor, te poţi înscrie la concurs cu o singură creaţie in fiecare lună. Daca însă mai vrei sa publici şi alte opere, o poti face, dar la concurs vei participa numai cu una singură. Numărul maxim de creaţii pe care le poţi publica lunar este de 3 (una pentru concurs şi 2 în afara concursului).

Tema lunară a concursului este obligatorie ?

Tema aleasa de noi in fiecare luna are un rol inspiraţional şi sperăm noi, provocă publicul la a scrie.  Dacă însă simţi că tema oferită de noi nu te inspiră şi poţi scrie ceva mult mai bun pe altă temă, noi iţi primim în continuare lucrarea, şi o publicăm în cadrul concursului. Preferăm lucrările care se încadrează în tema noastră însă au fost cazuri când au câştigat opere în afara temei lunare.

Voturile cititorilor influenţează cu ceva decizia juriului ?

Ne uităm la voturile cititorilor desigur dar decizia finală a juriului nu este influenţată decisiv de numarul voturilor fie ele bune sau rele. În final va câştiga lucrarea care ne-a impresionat cel mai mult pe noi, juriul, în umila noastră apreciere.

Care sunt  criteriile dupa care alegeti castigatorul ?

Nu suntem iluştri critici literari ca să ne permitem a cataloga un text ca literatura bună sau mai puţin bună ci repet, în umila noastra opinie, desemnăm caştigător acel text care ne-a atins, ne-a miscat şi ne-a inspirat cel mai mult.

În ce constau premiile şi în cât timp ajung?

Premiile variaza si pot consta in bani, carti, ciocolata si multe altele; timpul de livrare nu depinde de noi,toate premiile sunt expediate prin Poşta Română. Expedierea premiilor se face după ce primim adresa de la câştigător.

Cum luaţi legatura cu câştigătorii ?

Adresa de e-mail care ati folosit-o pentru a trimite textul este cea pe care va vom contacta aşa că va rugăm, pe cât posibil folosiţi adrese de e-mail valabile şi pe care le verificaţi constant.

Vreau sa devin partener al proiectului citesteasta.ro, ce trebuie sa fac ?

Dacă ai idei, sugestii sau vrei sa devii partener trimite un e-mail la contact[at]citesteasta[punct]ro si spune-ne  cum crezi ca putem colabora.